Turbobike Web Site www.Turborick.com

[turbobike] Fwd: Main jet question

RAW ANT (rawant@webtv.net)
Thu, 25 Nov 1999 20:12:25 -0800 (PST)

--WebTV-Mail-28691-2258
Content-Type: Text/Plain; Charset=US-ASCII
Content-Transfer-Encoding: 7Bit


--WebTV-Mail-28691-2258
Content-Description: signature
Content-Disposition: Inline
Content-Type: Text/HTML; Charset=US-ASCII
Content-Transfer-Encoding: 7Bit

RAW M.... F..... ANT --WebTV-Mail-28691-2258 Content-Disposition: Inline Content-Type: Message/RFC822 Content-Transfer-Encoding: 7Bit X-WebTV-Signature: 1 ETAsAhRPCZxSsvZViANyh8NjqRqKeLy/+wIUeBguUBwpb+N8jkD3+rC5qdy8qCo= From: rawant@webtv.net (RAW ANT) Date: Thu, 25 Nov 1999 14:54:21 -0800 (PST) To: turbobike@natvideo.com Subject: Main jet question Message-ID: <19749-383DBE1D-2672@storefull-235.iap.bryant.webtv.net> Content-Disposition: Inline Content-Type: Multipart/Mixed; Boundary=WebTV-Mail-10631-1388 Content-Transfer-Encoding: 7Bit MIME-Version: 1.0 (WebTV) --WebTV-Mail-10631-1388 Content-Type: Text/Plain; Charset=US-ASCII Content-Transfer-Encoding: 7Bit Hey fellas I've got my turbo R1 one on the rode, but it hesitates at around 8-grand and wont pull any higher while under boost. I brought it into the garage and revved the motor the way they do it on the dyno, and I noticed that it would rev to about 10-grand and then drop to 8-grand again. I also noticed that the temperature climbed faster than usual so I turn it off. The bike came with 130 mains however I installed 140s. About 6 months ago I think I read shammars message stating that his bike or someone he knew had 180s. What do you fellas think. --WebTV-Mail-10631-1388 Content-Description: signature Content-Disposition: Inline Content-Type: Text/HTML; Charset=US-ASCII Content-Transfer-Encoding: 7Bit RAW M.... F..... ANT --WebTV-Mail-10631-1388-- --WebTV-Mail-28691-2258--